logo

درباره شرکت

گروه تولیدی صنعتی فولاد غرب آسیای سهلان در سال ۱۳۹۵فعالیت خود را به عنوان تولید کننده رادیاتورپانلی وحوله خشک کن آغازنمود کادر مدیریت مالی ،اجرائی وتولیدی این شرکت از مدیران و مهندسین مجرب و تحصیل کرده در این زمینه است که پیش تر اقدام به راه اندازی و مدیریت در شرکتهای مختلف نموده و دارای تجربه کافی برای مدیریت کیفیت، قیمت و سرعت تحویل محصولات به مشتریان می باشندتکنولوژی مورد استفاده در ساخت محصولات از کشورهای ترکیه وایتالیا می باشد.
Info@DamaSazanCo.com
۰۴۱-۳۴۳۲۱۱۸۵

رادیاتور پانلی

رادیاتور پانلی

بطور کلی یکی از روش های رایج گرمایش در آپارتمانهای مسکونی ، اداری و فروشگاهها استفاده از انواع رادیاتور آلومینیومی، برقی، فولادی و … می باشد. آب موجود در رادیاتور در سیستم حرارت مرکزی ساختمان (موتورخانه) توسط تجهیزاتی مثل مشعل و دیگ، گرم می‌شود و آب گرم‌شده در موتورخانه توسط پمپ و لوله ها به قسمت‌های مختلف ساختمان هدایت شده و وارد رادیاتورهای هر قسمت می‌شود؛ این آب گرم زمانی که گرمای خود را از دست داد دوباره به موتورخانه هدایت می‌شود تا گرم شده و این چرخه بارها تکرار می گردد.

بهترین مکان برای استفاده از رادیاتورهای شوفاژ مکان‌ هایی است که نیاز به کنترل دقیق دما و رطوبت ندارند، چرا که رادیاتور قابلیت تنظیم درجه حرارت و رطوبت محیط را نداشته و میزان رطوبت نسبی اتاق را کاهش می‌دهد. (البته امروزه در صورت نصب و استفاده از شیر ترموستاتیک رادیاتور می توانید دمای محیط خود را کاملاً تنظیم نمایید.)

توجه : به دلیل تجمع هوای گرم در زیر سقف ، استفاده از رادیاتور ها فقط در شرایطی که فاصله کف تا سقف محل مورد نظر حداکثر ۳ متر باشد مناسب است وبرای فضاهایی با ارتفاع سقف بیشتر، استفاده از وسایل گرمایشی دمنده دار مانند فن کویل ، هواساز ، ایرواشر و …. توصیه می شود.

رادیاتور آلومینیومی به دلیل جنس فلز مورد استفاده سبک میباشد.


زنگ نزدن رادیاتور های آلومینیومی در دراز مدت حتی در محیط های مرطوب مانند حمام


رادیاتور آلومینیومی دارای طول عمر بالا و مقاوم در برابر ترک خوردگی و یا خم شدن میباشد.


رادیاتور آلومینیومی بسیار سازگار با محیط زیست میباشد چراکه آلومینیوم یک فلز قابل بازیافت است.


امکان کاهش یا افزایش پره رادیاتور ها و در نتیجه امکان افزایش توان گرمادهی بلوک رادیاتور. (البته در رادیاتورهای آلومینیومی تمام دایکاست و رادیاتورهای دایکاست اکسترود)


امکان تعویض پره‌های آسیب دیده ( اگر یک پره سوراخ شد یا به هر دلیل آسیب دید ، امکان آنکه فقط همان پره را تعویض کرد وجود دارد.) البته گاهی هزینه بازکردن بلوک و تعویض یک پره بالاتر از خرید و تعویض کل بلوک رادیاتور می‌باشد.


راندمان انتقال حرارت بالاتر رادیاتور های آلومینیومی نسبت به رادیاتورهای فولادی

برای محاسبه تعداد پره های رادياتورآلومینیومی شوفاژ مورد نياز هريک از فضاهای ساختمان خود، ضمن اعلام ابعاد و موقعيت مکاني آن با کارشناسان شرکت دماتجهیز مشورت فرمائید.
البته برای شرایط آب و هوایی مانند تهران به شرط عدم نفوذ بیش از حد هوای سرد به داخل و وجود فقط یک دیوار در معرض هوای سرد خارج، در طبقات وسط ساختمان می توان به صورت تقریبی برای هر متر مربع از بنای مفید حدود ۸۵ کیلوکالری و برای طبقه بالای پارکینگ برای هر متر مربع از بنای مفید حدود ۹۵ کیلو کالری و همچنین برای واحد هایی که در زیر سقف ساختمان واقع شده اند حدود ۱۲۰ کیلوکالری در نظر گرفته شود.(به ازاء هر دیوار اضافه که با هوای سرد خارج در تماس باشد ۲۰% به مقادیر گرمادهی فوق اضافه می گردد)
اکنون میتوانید با ضرب متراژ فضای مفید مورد نظر در کیلو کالری گرمایش مورد نیاز آن فضا مقدار گرمایش مورد نیاز هریک از فضاهای ساختمان خود را محاسبه نمایید.
در خاتمه با تقسیم عدد گرمایش مورد نیاز هریک از فضا ها بر گرمای تولیدی هر پره از رادیاتور انتخابی خود، تعداد پره رادیاتور مورد نیاز خود را بدست آورید. (گرمای تولیدی هر پره در جدول مشخصات فنی آن مدل مشخص شده است.)

[/vc_column]